ONEXOX Tipu

Anda tidak yakin dengan syarikat ONEXOX? Anda rasa syarikat ONEXOX adalah penipu?

Berhenti untuk berfikir yang bukan-bukan mengenai syarikat ONEXOX, syarikat ini bukanlah skim cepat kaya, atau skim Ponzi yang menjanjikan bulan dan bintang.

Bukan syarikat yang akan memberikan anda kemewahan dalam sekelip mata tanpa usaha yang berterusan.

Tetapi syarikat ini memberikan peluang sama rata kepada anda, untuk memulakan perniagaan telekomunikasi dengan modal yang paling minimum.

ONEXOX adalah anak syarikat kepada XOX Berhad, yang tersenarai di Bursa Malaysia. Klik di sini bursamalaysia.com.

One XOX Sdn Bhd merupakan sebuah syarikat Bumiputera  dan anak syarikat kepada XOX Berhad yang telah beroperasi sebagai Pengendali Rangkaian Mudah Alih Maya (MVNO) sejak tahun 2005. One XOX Sdn Bhd yang telah ditubuhkan pada 2014, secara eksklusifnya membawa jenama ONEXOX bagi memasarkan produk XOX dengan pelan perkhidmatan mudah alih yang unik dan tersendiri.

One XOX percaya akan model perniagaan yang cekap, telus dan sedaya upaya mematuhi tuntutan syariah untuk memastikan kadar perkhidmatan adalah sangat berpatutan, tiada iklan-iklan yang mengelirukan serta tiada unsur-unsur caj tersembunyi dapat menarik minat dikalangan pelanggan-pelanggan perkhidmatan mudah alih yang sentiasa mencari alternatif penjimatan.

Disamping penawaran perkhidmatan yang sangat kompetitif, One XOX yang tidak mengamalkan pengiklanan secara terbuka telah membuka peluang perniagaan telekomunikasi ‘sebenar’ mampu milik kepada semua individu yang berminat dengan menawarkan insentif lumayan dan berpanjangan berkonsepkan perkongsian keuntungan syarikat.

One XOX mengalu-alukan semua pelanggan yang dahagakan penjimatan serta usahawan-usahawan yang sedang giat mencari peluang perniagaan untuk mencuba perkhidmatan telus tanpa caj tersembunyi dan memanfaatkan platform perniagaan yang ditawarkan.

OUT THERE WE ARE ONE

onexox-hubungi-pengedar

One XOX Authotized Dealer

Helmi Aliarit

019-2881647

010-3667464

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *